Droogijs kopen in Amsterdam

Wilt u graag droogijs kopen in Amsterdam? Geen zorgen want u hoeft niet meer verder te zoeken!

  • Scherp geprijsd
  • 7 dagen per week afhalen of bezorgen
  • Vanaf 1 kg tot professionele statiegeld opslagtubs met een inhoud van 350 kilo
  • Simpel online bestellen
  • Het is Foodgraded

(let op: bezorgen doen wij in Amsterdam bij bestellingen van af 20 euro)

Droogijs in tempex doos

Toepassingen droogijs

De toepassingen van droogijs zijn veelzijdig. Denk aan het koelen van medicijnen of andere goederen voor langere tijd tijdens transport. Rookeffecten in de evenementenbranche en Horeca. Droogijs wordt zelfs toegepast om mee te reinigen.

Bekijk onderstaande video over het maken van rook met droogijs

Verschillende soorten droogijs

Er bestaat droogijs in verschillende soorten en maten. Waar de transportsector vooral droogijs plakken wil hebben wordt er meestal droogijs in pellets besteld. De pellets hebben een afmeting van 3mm, 10, mm of 16mm. Al ons droogijs is foodgraded. lees meer over droogijs op wikipedia

Droogijs productie

Wist u dat de productie van droogijs een technisch gecompliceerd proces is? Het vergt met name veel van de kostbare machines. Daarom werken we samen met de jongste droogijs producent van Nederland met de modernste productie machines. Op deze manieren garanderen wij onze klanten de hoogste kwaliteit droogijs 7 dagen per week. Met directe toegang tot een productie capaciteit van 15 ton per dag bent u verzekerd van voldoende droogijs voor al uw projecten of het nu eenmalig is of voor langere termijn. Ons nodig? Wij horen het graag van u!

Voor alle soorten, maten en hoeveelheden droogijs Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres! Wij staan voor goede service, kwaliteit, duidelijkheid en afspraak is ook echt afspraak!

Contract leveringen

Heeft u regelmatig droogijs nodig? Vraag dan eens naar onze gunstige tarieven en voorwaarden. Wij kunnen ook uw droogijs leveren in grote speciale tubs of kisten waarin u uw droogijs langer goed kunt houden. Onze kleinste kist heeft een inhoud van 60 liter en de grootste 540 liter.

!!!!!!!!DROOGIJS NOOIT IN JE DRANKJE!!!!!!

Wilt u ijs voor in uw drankje dan verwijzen wij u graag door naar de product pagina hier kunt u al het ijs voor in uw drankje bestellen!!