Let op:Levering binnen Amsterdam vanaf 8 kilo. Afhalen kan 7 dagen per week. Bij het afrekenen kunt u een bezorg/afhaal datum en tijd kiezen.

Veel gestelde vragen over Droogijs

Hoe lang kan je droogijs bewaren?
Verpakt in een goed isolerende doos, verdampt ongeveer 15% tot 20% van het droogijs per dag. Als het warm is gaat dit sneller als het koud is langzamer.


Hoe bewaar ik droogijs?
Droogijs verdampt tot CO2 gas en dient daarom op een goed geventileerde, liefst koele plaats bewaart te worden. U kunt bij ons de juiste verpakking voor uw droogijs kopen.

De EPS dozen met verschillende inhoud tot 25 kilo hebben wij altijd op voorraad.
Houd de deksel altijd op de doos!

Bewaar droogijs altijd in de daarvoor geschikte verpakking en niet een gasdichte container.

Zorg voor goede ventilatie als u uw droogijs langer bewaart.


Hoeveel droogijs heb ik nodig?
Voor kleine rookeffecten op een cocktail tafel of bij desserts volstaat 2 tot 3 kilo.

Hoe kan ik het bestellen?
Via onze webshop kunt u bestellen. Wij zijn 7 dagen per week open en leveren bestellingen van boven de 20 euro in Amsterdam. Afhalen bij onze vestigiong in Amsterdam Zuid Oost. Bestel altijd online, ook bij afhalen. Dan sta je nooit voor een dichte deur en is het niet op.

Hoe maak ik Rook
Zie het filmpje hieronder.

Droogijs kopen in Amsterdam

Wilt u graag droogijs kopen in Amsterdam? Geen zorgen want u hoeft niet meer verder te zoeken!

  • Scherp geprijsd
  • 7 dagen per week afhalen of bezorgen
  • Vanaf 1 kg tot professionele statiegeld opslagtubs met een inhoud van 350 kilo
  • Simpel online bestellen
  • Het is Foodgraded

(let op: bezorgen doen wij in Amsterdam bij bestellingen van af 20 euro)

Droogijs in tempex doos

Toepassingen droogijs

De toepassingen van droogijs zijn veelzijdig. Denk aan het koelen van medicijnen of andere goederen voor langere tijd tijdens transport. Rookeffecten in de evenementenbranche en Horeca. Droogijs wordt zelfs toegepast om mee te reinigen.

Bekijk onderstaande video over het maken van rook met droogijs

Verschillende soorten droogijs

Er bestaat droogijs in verschillende soorten en maten. Waar de transportsector vooral droogijs plakken wil hebben wordt er meestal droogijs in pellets besteld. De pellets hebben een afmeting van 3mm, 10, mm of 16mm. Al ons droogijs is foodgraded. lees meer over droogijs op wikipedia

Droogijs productie

Wist u dat de productie van droogijs een technisch gecompliceerd proces is? Het vergt met name veel van de kostbare machines. Daarom werken we samen met de jongste droogijs producent van Nederland met de modernste productie machines. Op deze manieren garanderen wij onze klanten de hoogste kwaliteit droogijs 7 dagen per week. Met directe toegang tot een productie capaciteit van 15 ton per dag bent u verzekerd van voldoende droogijs voor al uw projecten of het nu eenmalig is of voor langere termijn. Ons nodig? Wij horen het graag van u!

Voor alle soorten, maten en hoeveelheden droogijs Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres! Wij staan voor goede service, kwaliteit, duidelijkheid en afspraak is ook echt afspraak!

Contract leveringen

Heeft u regelmatig droogijs nodig? Vraag dan eens naar onze gunstige tarieven en voorwaarden. Wij kunnen ook uw droogijs leveren in grote speciale tubs of kisten waarin u uw droogijs langer goed kunt houden. Onze kleinste kist heeft een inhoud van 60 liter en de grootste 540 liter.

Voordelen van droogijs

Het is erg koud, -80C

Het verdampt wel en smelt niet dus er blijft geen water over net als bij ijs.

Het is een natuurlijk product dat met afvangt bij verschillende productie processen

Het is geurloos.

Je kan er mee koelen zonder stroom nodig te hebben.

Als ons droogijs kan gebruikt worden voor de voedsel industrie.

Door de intense koude is het bacterie vrij.

!!!!!!!!DROOGIJS NOOIT IN JE DRANKJE!!!!!!

Wilt u ijs voor in uw drankje dan verwijzen wij u graag door naar de product pagina hier kunt u al het ijs voor in uw drankje bestellen!!