Droogijs kopen Amsterdam

Wilt u graag droogijs kopen in Amsterdam? Geen zorgen want u hoeft niet meer verder te zoeken! Bij ons bent u namelijk aan het juiste adres. Wij leveren namelijk verschillende verpakkingen en hoeveelheden droogijs. Denkt u misschien aan droogijs kopen 1 kg? Of heeft u meer nodig of een speciale afmeting? Het beste wat u kunt doen is snel verder lezen en dan contact met ons opnemen. Wij zijn namelijk uw dry ice leverancier en wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor onze klanten klaar.

Ruime hoeveelheden droogijs kopen

Of dat het nu gaat over bijvoorbeeld een 6 kilo tempex doos of over professionele opslagtubs met een inhoud van 350 kilo droogijs, wij kunnen echt de behoefte dry ice leveren waar dat u naar op zoek bent! Het is zelfs mogelijk om droogijs te leveren in statiegeld kisten, ideaal als u regelmatig droogijs nodig heeft. Het voordeel wat u dan heeft is dat u alleen moet betalen voor uw droogijs en niet voor onzinnige dure verpakkingen (en het is beter voor het milieu).

Droogijs in tempex doos

Toepassingen droogijs Amsterdam

De toepassingen van droogijs zijn veelzijdig. Daar leggen wij u graag alles over uit. Misschien denkt u aan het koelen van medicijnen of andere goederen voor langere tijd tijdens transport, in de evenementenbranche en de voedselindustrie. Maar droogijs wordt zelfs toegepast om mee te reinigen. U geeft aan hoeveel droogijs Amsterdam u nodig heeft en wij leveren het!

Dry ice kopen kan hier!

Uiteraard wilt u bij ons graag dry ice kopen als u weet wat onze voordelen zijn. Kent u onze voordelen al?

  • We leveren 7 dagen in de week dry ice, gedurende 24 uur per dag!
  • Bij ons kunt u droog ijs kopen 1 kg bijvoorbeeld of meer, net wat u wenst.
  • Droogijs afhalen is mogelijk, maar laten bezorgen kan ook zeker!
  • Ook op zaterdag en zondag staan wij voor u klaar, zonder weekendtoeslag!  

Dit zijn toch geweldige voordelen? Dry ice kopen is daarom een fluitje van een cent en zeker als u voor ons kiest. Een betrouwbare partner, goede service en altijd kwaliteit en zekerheid. Wij vinden het belangrijk dat klanten weten wat ze aan ons hebben en afspraak is afspraak. Duidelijkheid is waar wij voor staan en dat ervaart u direct als u van onze droogijs service gebruik maakt!

Verschillende soorten droogijs

Er bestaat droogijs in verschillende soorten en maten. Waar de transportsector vooral droogijs plakken wil hebben wordt er meestal droogijs in pellets besteld. De pellets hebben een afmeting van 3mm, 10, mm of 16mm. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Ook droogijs kopen 1 kg is bij ons mogelijk! Sowieso is het interessant om kennis met ons te maken, dan krijgt u namelijk direct de smaak te pakken! U ervaart het prettige gevoel wat alle klanten die u voor zijn gegaan al hebben mogen ervaren! Het is niet voor niets dat wij zo goed draaien in Amsterdam en de regio en een trouw klantenbestand hebben opgebouwd! Mogen wij u hier ook aan toevoegen?

Droogijs Amsterdam, wij staan voor u klaar!

Het kan zijn dat u regelmatig droogijs nodig heeft. Het beste wat u dan kunt doen is contact met ons opnemen en vragen naar onze gunstige tarieven en voorwaarden. Wij kunnen uw droogijs leveren in grote speciale tubs of kisten waarin u uw droogijs langer goed kunt houden. De kleinste kist heeft een inhoud van 60 liter en de grootste 540 liter. Voor iedereen wordt het droogijs op maat geleverd, dus u geeft de wensen en wij zijn er voor u!

Droogijs productie

Wist u dat de productie van droogijs een technisch gecompliceerd proces is? Het vergt met name veel van de kostbare machines. Daarom werken we samen met de jongste droogijs producent van Nederland met de modernste productie machines. Op deze manieren garanderen wij onze klanten de hoogste kwaliteit droogijs 7 dagen per week, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Met directe toegang tot een productie capaciteit van 15 ton per dag bent u verzekerd van voldoende droogijs voor al uw projecten of het nu eenmalig is of voor langere termijn. Ons nodig? Wij horen het graag van u!

Voor alle soorten, maten en hoeveelheden droogijs Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres! Wij staan voor goede service, kwaliteit, duidelijkheid en afspraak is ook echt afspraak!

Contract leveringen

Heeft u regelmatig droogijs nodig? Vraag dan eens naar onze gunstige tarieven en voorwaarden. Wij kunnen ook uw droogijs leveren in grote speciale tubs of kisten waarin u uw droogijs langer goed kunt houden. Onze kleinste kist heeft een inhoud van 60 liter en de grootste 540 liter.

Verschillende soorten droogijs

Droog ijs komt in verschillende soorten en maten. Waar de transportsector vooral droogijs plakken wil hebben wordt er meestal droogijs in pellets besteld. De pellets hebben een afmeting van 3mm, 10, mm of 16mm.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de droogijsplakken mocht u deze nodig hebben. Al ons droogijs is foodgraded.

lees meer over droogijs op wikipedia

!!!!!!!!DROOGIJS NOOIT IN JE DRANKJE!!!!!!

Wilt u ijs voor in uw drankje dan verwijzen wij u graag door naar de product pagina hier kunt u al het ijs voor in uw drankje bestellen!!