Droogijs kopen Amsterdam.

Heeft u snel droogijs nodig in de regio Amsterdam dan bent u bij ons op het juiste adres!

Wij leveren droogijs in verschillende verpakkingen en hoeveelheden. Van 6 kilo tempex doos tot professionele opslagtubs met een inhoud van 350 kilo kunnen wij in uw droogijs behoefte compleet voorzien. heeft u regelmatig droogijs nodig dan kunnen wij het droogijs levern in statiegeld kisten, zo betaald u alleen voor uw droogijs en niet voor onzinnige dure verpakking.

Droogijs 7 dagen per week

Wist u dat u bij ons 7 dagen per week droogijs kunt afhalen of door ons laten bezorgen? Met onze ruime openingstijden is er altijd wel een geschikt moment voor u om even langs te komen.
Wij zijn ook geopend op Zaterdag en Zondag en rekenen geen weekendtoeslag als u uw droogijs dan wil komen afhalen.

Toepassingen droogijs.

De toepassingen van droogijs zijn veelzijdig Denkt u vooral aan het koelen van medicijnen of andere goederen voor langere tijd tijdens transport, in de evenementenbranche, de voedselindustrie en droogijs word zelfs toegepast om mee te reinigen.

Contract leveringen

Heeft u regelmatig droogijs nodig? Vraag dan eens naar onze gunstige tarieven en voorwaarden. Wij kunnen ook uw droogijs leveren in grote speciale tubs of kisten waarin u uw droogijs langer goed kunt houden. Onze kleinste kist heeft een inhoud van 60 liter en de grootste 540 liter.

De productie

De productie van droogijs is een technisch gecompliceerd proces wat vooral kostbare machines vergt. Het is juist daarom dat we nou samenwerken met de jongste droogijs producent van Nederland met de modernste productie machines. Zo garanderen wij de hoogste kwaliteit droogijs 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Met directe toegang tot een productie capaciteit van 15 ton per dag bent u verzekerd van voldoende droogijs voor al uw projecten of het nu eenmalig is of voor langere termijn.

Verschillende soorten droogijs

Droog ijs komt in verschillende soorten en maten. Waar de transportsector vooral droogijs plakken wil hebben wordt er meestal droogijs in pellets besteld. De pellets hebben een afmeting van 3mm, 10, mm of 16mm.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de droogijsplakken mocht u deze nodig hebben. Al ons droogijs is foodgraded.

            !!!!!!!!DROOGIJS NOOIT IN JE DRANKJE!!!!!!

Wilt u ijs voor in uw drankje dan verwijzen wij u graag door naar de homepage van www.ijs2go.nl hier kunt u al het ijs voor in uw drankje bestellen!!