Gin tonic ijsblokjes

Gin Tonic IJsblokjes

Speciaal voor het populairste drankje van deze tijd hebben we GIN Tonic IJsblokjes !

We hebben Gin tonic IJsblokjes in twee maten, het gewoon ijsklontje uit de hoshizaki machine of een handgezaagd ijsblokje van 5 x 5 x 5 cm. Dit Gin Tonic IJsblokje is glashelder, diepgevroren, ijskoud en….handgezaagd.

Gin tonic ijsblokjes

Gebruik

Allebij de ijskonten zijn perfect geschikt voor in uw Gin Tonic. Gebruikt u de kleinere ijsklontjes voor uw Gin Tonic dan is ongeveer 150 a 200 gram per glas genoeg. Bij het gebruik van de grotere, handgezaagde ijsklontjes is een ijsklont voldoende om uw Gin Tonic goed koud te serveren en te houden.

Tip

Gebruik voor een goede Gin Tonic vooral goede Gin, goede Tonic, genoeg ijs of heel goed ijs. Ook zijn de juiste verhoudingen (gebruik een jigger of shotmaatje), een goed glas en de juiste garnering belangrijk.

U ziet hier enkele voorbeelden van V2C Gin. Kijkt u vooral eens op de website van deze gin www.V2Cgin.com . Een assortiment van bijzonder smakelijke gin’s gemaakt door 4 bijzonder vriendelijke kerels !

Handleiding Gin Tonic mixen

Vul eerst het glas ruim met ijsblokjes of een handgezaagd ijsblok. Giet daarover heen een maatje gin en vul het glas af met tonic. Gebruikt u weinig ijsblokjes voor uw gin tonic dan wel iets minder tonic anders kloppen de verhoudingen niet. Voeg daarna de juiste garnering toe. Elke Gin heeft een andere smaak, dat komt door de receptuur. Aan de hanGin tonic ijsblokjesd van die receptuur kunt u de juiste garnering bepalen. Soms sinaasappel, gember, kruidnagel en cardemon. Som alleen kruiden als basilicum en rozemarijn en soms alleen komkommer. Het ziet er niet alleen leuk uit, u zult versteld staan van de smaak!

Glaswerk

U kunt uw glaswerk voor de Gin Tonic’s ook huren bij IJs2Go. Belt u voor de mogelijkheden met    06 29 28 00 00. We nemen graag met u de mogelijkheden door